Avís Legal

Cook&taste Barcelona S.L., proveït amb NIF / CIF B64719420, adreça Paradís 3 de Barcelona, no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a la pàgina d’Internet de Cook&taste Barcelona S.L.

Amb els límits establerts a la llei, Cook&taste Barcelona S.L. no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d’Internet. Els continguts i informació no vinculen a Cook&taste Barcelona S.L. ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu. La pàgina d’Internet de Cook&taste Barcelona S.L. pot contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Cook&taste Barcelona S.L. no pot controlar. Per tant, Cook&taste Barcelona S.L. no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de Cook&taste Barcelona S.L. o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de Cook&taste Barcelona S.L..

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que Cook&taste Barcelona S.L. ofereix a través del website haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal . En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a el tractament de dades personals ia la lliure circulació de aquestes dades li informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Cook&taste Barcelona S.L. per tal de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores de la pàgina web. Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, manera gratuïta mitjançant correu electrònic a info@cookandtaste.net o a l’adreça Paradís 3, 08002 de Barcelona.